به گزارش پایگاه خبری اقتصاد دیجیتال، به گزارش بازار، ‌ سیاست دولت در راستای تحقق عدالت در دسترسی به امکانات کسب و کار و حذف امضاهای طلایی در صدور مجوزها، سامانه ملی مجوزهای کسب و کار راه‌اندازی شد. با حکم ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، قرار شد که همه مجوزهای کاغذی تا پایان سال […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد دیجیتال،

به گزارش بازار، ‌ سیاست دولت در راستای تحقق عدالت در دسترسی به امکانات کسب و کار و حذف امضاهای طلایی در صدور مجوزها، سامانه ملی مجوزهای کسب و کار راه‌اندازی شد.

با حکم ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، قرار شد که همه مجوزهای کاغذی تا پایان سال ۱۴۰۲ باید به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) تبدیل شوند.

طبق اعلام دبیر خانه سامانه ملی مجوزهای کسب و کار، تا روز نهم بهمن در مجموع ۵۶۵۲ فعال اقتصادی، مجوزهایشان را الکترونیکی کرده و شناسه یکتا گرفته‌اند.

از میان این عده، ۹۹۸ نفر دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان و ۳۸۴۸ نفر دارای مجوز صنفی بوده‌اند با توجه به تعداد صاحبان پروانه کسب و مجوزهای ادره در میان دستگاه ها، وزارت ورزش و جوانان در کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیک تاکنون پیشتاز بوده است.

مجوزهای تبدیل شده سایر وزارتخانه ها به دلیل کم بودن تعدادشان در این فهرست نیامده‌اند.

یادآوری می‌شود با حکم ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی تا پایان سال ۱۴۰۲ باید به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) تبدیل شوند.

درگاه ملی مجوزها امکان صدور غیرحضوری و رایگان شناسه یکتا برای صاحبان مجوزهای کاغذی را فراهم کرده و از دی‌ماه گذشته، عملیات تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا شروع شده است.

زیرساخت نرم‌افزاری کارزار ملی حذف مجوزهای کاغذی، طی ماه‌های گذشته توسط مراکز فناوری اطلاعات اکثر دستگاه‌های اجرایی عملیاتی شده‌است، اما وزارت‌خانه‌های صمت، کشور و آموزش‌وپرورش هنوز زیرساخت لازم نرم‌افزاری برای اجرای ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها و تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیک و را فراهم نکرده‌اند.