به گزارش پایگاه خبری اقتصاد دیجیتال، به گزارش بازار، سرهنگ حسن منصوری در این باره گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های بومی و غیر […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد دیجیتال،

به گزارش بازار، سرهنگ حسن منصوری در این باره گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تایید دومرحله ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسئول ادامه داد : افراد کلاهبردار با سوء استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب های کاربری آنان در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی اقدام می کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب های کاربری افراد، افزود : مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضا محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج گیری سایبری را آغاز می کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت : در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می نمایند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست: با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تایید دو مرحله ای ( two- stepverification) را انتخاب نموده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام نمایند.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، این مقام سایبری به هموطنان توصیه نمود: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره ای این پلیس بهره مند شوند.