به گزارش پایگاه خبری اقتصاد دیجیتال، به گزارش بازار، با توجه به مدت زمان طولانی سفرهای فضایی، توانایی تولید غذا یک اقدام بسیار مهم در فضا به حساب می آید که اکنون برخی از کشورهای جهان در حال برنامه‌ریزی در این زمینه هستند. ژنگ هوی کیونگ، محقق علوم گیاهی مولکولی آکادمی علوم چین در مصاحبه […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد دیجیتال،

به گزارش بازار، با توجه به مدت زمان طولانی سفرهای فضایی، توانایی تولید غذا یک اقدام بسیار مهم در فضا به حساب می آید که اکنون برخی از کشورهای جهان در حال برنامه‌ریزی در این زمینه هستند.

ژنگ هوی کیونگ، محقق علوم گیاهی مولکولی آکادمی علوم چین در مصاحبه با روزنامه چاینا دیلی گفت:

اگر بخواهیم روی مریخ فرود بیاییم و به کاوش در سیاره سرخ بپردازیم، آوردن غذا از زمین برای سفر طولانی و ماموریت فضانوردان در فضا کافی نیست، ما باید یک منبع غذایی پایدار برای اکتشافات فضایی طولانی مدت خود پیدا کنیم.

در حالی که تاکنون آزمایش‌های دیگری با برنج در فضا انجام شده، آزمایش فضانوردان چینی در تیانگونگ، اولین مورد در نوع خود محسوب می‌شود که هدف آن تولید چرخه زندگی کامل گیاه است که با یک بذر شروع می‌شود و با گیاه بالغ که دانه‌های جدیدی تولید می‌کند، به پایان می‌رسد.